Opret en profil

Oprettelse af din blog-profil er nemt. Du udfylder bare felterne nedenfor og du vil modtage en mail med en aktiveringsmail i din inboks. Den skal du klikke på – og så er du i gang.

Brugernavn skal være min. 4 tegn og være ét sammenhængende ord.

Profil detaljer

Betingelser

Vi har lavet ganske få, men klare retningslinjer for brug af bloggen.

1. God opførsel og god tone
Vi opfordrer alle til at opretholde en god tone og respektere andres synspunkter og holdninger.

2. Diskrimination
Jysk Rejsebureau tillader ingen diskrimination eller stødende indlæg af nogen art.

3. Useriøsitet og usaglighed
Irrelevante og useriøse indlæg samt unuancerede negative ufald imod andre brugere eller Jysk Rejsebureau accepteres ikke, og vil blive fjernet.

4. Markedsføring
Privat personer, konkurrenter og andre virksomheder må ikke bruge bloggen til hverken salg eller markedsføring. Det er den enkelte brugers ansvar, at indlæg ikke kan tolkes eller mistolkes som dette.

5. Brug af billeder og indhold fra bloggen
Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at præsentere/linke/bruge indhold fra bloggen i Jysk Rejsebureaus andre miljøer (fx www.jr.dk - facebook osv.)

6. Juridisk ansvar
Jysk Rejsebureau fraskriver sig ansvar for, hvad andre måtte have skrevet på hjemmesiden/bloggen. Jysk Rejsebureau tager forbehold for fejl i priser og produktbeskrivelser, der findes på siden.

Jysk Rejsebureaus webredaktør forbeholder sig ret til enhver tid at slette indlæg, hvis indhold ikke overholder disse retningslinjer.

Jysk Rejsebureau opfordrer alle til at respektere hinandens synspunkter, og vi opfordrer til tolerance og åbenhed. Vi kan ikke overvåge forummet konstant. Derfor opfordrer vi dig til at skrive til webmaster@jr.dk hvis du føler dig stødt eller forurettet.

Rigtig god fornøjelse på bloggen!